+31(0)85 1306823

info@cis-trading.nl

Office Address

Phone Number

Email Address

Blij’R

Blij’R is een Nederlands merk voor innovatieve baby- en kinder producten. Geïnspireerd door veiligheid, gebruiksvriendelijkheid ontwerpen wij baby- en kinder producten die met jou en je kinderen mee groeien. Met Blij’r koop je producten waar je op kunt vertrouwen.

Overmania

Overmania is een Nederlandse onderneming begonnen als elektronica leverancier in 2006. Nu met een breder exclusief assortiment uitgegroeid tot een online organisatie met een B2B structuur. Actief in de sectoren Elektronica, Baby & Kind, Huishoud en Sport & Fitness producten.

Acquire B.V.

Acquire B.V. heeft bijna 30 jaar ervaring in begeleiding van transacties in China en Hong Kong.

Onze adviseurs bewegen zich jarenlang op de Chinese zakenmarkt en stellen hun gedegen kennis en ervaring graag in dienst van u. Acquire B.V. voorziet u van know-how die u niet wilt missen.

Good Bears

De non-profit organisatie Stichting Good Bear en Blij’r hebben een samenwerkingsverband met als doel het verstrekken van troostberen aan kinderen die iets naars hebben meegemaakt en troost en geborgenheid nodig hebben. Good Bears worden uitgedeeld in ziekenhuizen en zorginstellingen.  Good Bears rijden ook mee in politie-, brandweer- en andere hulpverleningsvoertuigen en zo worden er per jaar tienduizenden Good Bears uitgedeeld.

Help deze Stichting en wordt donateur.

Sjokke

Sjokke verkoopt kinderproducten van Blij’R. Blij’R is een Nederlands merk voor innovatieve baby- en kinder producten. Geïnspireerd door veiligheid, gebruiksvriendelijkheid ontwerpen wij baby- en kinder producten die met jou en je kinderen mee groeien. Met Sjokke koop je producten waar je op kunt vertrouwen.